Search
Hill Close Gardens \ Warwick
project name

Hill Close Gardens \ Warwick

A visitor and resource centre set within the historically significant Hill Close Gardens in central Warwick.

Project Details

Client
Hill Close Gardens Trust
Our Service
Architect
Location
Warwick
Completion Date
2006
Area
155 m2

Project Team

Structural Engineer
Gifford
Specification Writer
Design Engine
Fire Consultant
Design Engine
Landscape Consultant
Plincke Landscape

Project Awards

EEDA 'Force' Environmental Award 2006
Design Engine Hill Close Gardens

Hill Close Gardens

Won in national competition in 2002, this visitor and resource centre is set within the historically significant Hill Close Gardens in central Warwick, the site of Victorian pleasure gardens. The Centre will provide information on the history of the Gardens and will put their unique place in British society into context via creative educational programmes for adults and children alike.

The project is part funded by the Heritage Lottery Fund and it is anticipated that the gardens will form part of network of public open gardens in the region.

Design Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close GardensDesign Engine Hill Close Gardens